Maasdijk metaal

Zes situaties waar een slotenmaker je bij kan helpen

Geplaatst op

Slotenmakers kunnen je helpen bij een scala aan verschillende services. Iedereen kent de standaard klusjes als het openmaken van een deur als je jezelf hebt buitengesloten of het kopiëren van een sleutel. Een ervaren slotenmaker kan echter veel meer dan alleen die klusjes. Zo kunnen ze waardevol zijn in het adviseren en aanleggen van beveiligingsmechanismen voor je woning of winkelruimte. In deze blog kijken we naar 6 situaties waar een slotenmaker van pas kan komen.

Buitengesloten van woning of auto

De meeste telefoontjes die een slotenmaker krijgt op een dag zijn nog altijd van mensen die zichzelf hebben buitengesloten uit een woning, winkel of auto. Het is in dat geval belangrijk dat ze snel geholpen worden door iemand met de juiste middelen en de slotenmakers hebben zich daar dan ook op ingesteld. Als je bijvoorbeeld een slotenmaker in Breda, Rotterdam, Amsterdam of een andere grote stad ziet staan ze vaak binnen 20 minuten voor je deur met de juiste hulpmiddelen.

Sloten vervangen

Als je belangrijke sleutels bent kwijtgeraakt of je gaat verhuizen naar een nieuwe woning is het eerste dat je eigenlijk moet doen de sloten laten vervangen. Zeker bij een nieuwe woning weet je niet zeker of er nog kopieën van sleutels in het bezit van anderen zijn. Een slotenmaker kan eenvoudig alle sloten vervangen, zodat je zeker weet dat jij de enige bent met werkende sleutels tot de woning.

Installeren van beveiligingssystemen

Een slotenmaker heeft ervaring met het adviseren en aanleggen van beveiligingsmechanismen en systemen voor je woning. Denk bijvoorbeeld aan dubbele sloten, alarmsystemen en andere beveiliging voor je ramen zoals anti-inbraakstrips.

Reparatie van sloten

Ongeacht het probleem dat je hebt met je sloten, een ervaren slotenmaker kan het probleem vakkundig oplossen zonder daarbij de rest van je deur of pand te beschadigen.

Lopers maken

Voor veel mensen is het handig als ze één sleutel hebben waarmee ze altijd en overal binnen kunnen, zodat ze nooit echt buitengesloten raken. Een ervaren slotenmaker kan lopers op maat maken voor woningen en kantoorruimtes. 

Kluizen

Veel bedrijven maken gebruik van een kluis om belangrijke en / of waardevolle spullen in op te slaan. Als je deze wil aanschaffen, het slot wil laten vervangen of repareren zijn er ook slotenmakers met een expertise op dit gebied.

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over de industriële sector? Lees dan onze blogs, zo ben je telkens op de hoogte van de trends. We houden je op de hoogte, houd onze site in de gaten.

Contactgegevens

Via info @ maasdijkmetaal.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden