Maasdijk metaal

Wat is de meest geschikte vloer voor in een fabriek?

Geplaatst op

Als je een fabriek hebt en deze met genoegen wil renoveren, of als je helemaal vanaf het begin begint, op een zeker moment zul je dienen te kiezen voor een specifieke vloer voor in de fabriek. Er zijn daarvoor een aantal opties. Om ervoor te zorgen dat je je niet verliest in de omvangrijke hoeveelheid aan opties, hebben we in dit artikel verschillende concrete gedachten voor je opgesteld. Op deze manier kun je een weloverwogen beslissing maken betreffende de correcte soort voer voor in jouw fabriek.

Gietvloeren

We bijten de spits af met veruit de beste beslissing voor de vloer van je fabriek. Gietvloeren zijn verkrijgbaar in veel een aantal kleuren, dus je kunt er zeker van zijn dat je niet een standaard vloer in je fabrieken hebt, maar dat je er voor een kunt kiezen die past bij de rest van de sfeer van je interieur. Het is namelijk zo dat je desondanks ietwat je best dient te doen om ervoor te zorgen dat de werkplek er mooi uitziet. Een ander omvangrijk pluspunt van een gietvloer, is dat deze naadloos is. Dat betekent dus dat als je de vloer aanveegt na het schoonmaken, je niet angstig hoeft te zijn dat er nog een hoop rommel of vuil achterblijft tussen de naden. Ten derde is een gietvloer tevens erg taai en desondanks veerkrachtig. Als er een stuk gereedschap op de grond valt, op welke manier dan ook, je niet angstig hoeft te zijn dat dit gelijk de nieuwe vloer helemaal zal vernielen. Integendeel! Doorgaans zul je bij gietvloeren zien dat er nagenoeg geen schade te herkennen is! Dat is vanwege de veerkracht en de sterkte van de grondstof. De gietvloer aankoopprijs is afhankelijk van  verschillende factoren; voor een degelijke prijsindicatie kun je het beste een offerte aanvragen bij een professional, zoals het geval is bij de gietvloeren van Coatingvloer.nl.

Betonvloeren

Betonvloeren kunnen in enkele gevallen tevens een erg degelijke uitkomst bieden als het gaat om het hebben van een gemakkelijk te onderhouden vloer. Een betonvloer is immers net zoals een gietvloer relatief gemakkelijk om schoon te houden en kan om die reden bijvoorbeeld in een metaalwerkplaats zeer op zijn plek zijn. Dit is natuurlijk een ruimte waar, bijvoorbeeld vaak metaal- of houtsplinters op de grond kunnen vallen. Het is dan erg belangrijk dat al deze splinters (en dergelijke) gemakkelijk en effectief kunnen worden verwijderd. Een betonvloer is wat dat betreft erg makkelijk. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over de industriële sector? Lees dan onze blogs, zo ben je telkens op de hoogte van de trends. We houden je op de hoogte, houd onze site in de gaten.

Contactgegevens

Via info @ maasdijkmetaal.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden