Maasdijk metaal

Mediation bij het verbreken van een relatie

Geplaatst op

In ons leven gaan we diverse relaties aan met andere mensen in verschillende contexten om uiteenlopende redenen. Het kan zijn dat je een relatie verbreekt in de amoureuze sfeer, maar net zo goed in de zakelijke sfeer. Het verbreken van de relatie gaat altijd gepaard met zekere emoties en onzekerheid. Daarom is het erg belangrijk om mediation in sommige gevallen toe te passen om de breuk minder heftig te maken. Bij mediator apeldoorn helpen ze je graag verder. 

Het verbreken van een werkrelatie

In sommige gevallen is het niet langer mogelijk om voor een werkgever te werken omdat de werkrelatie in zekere zin behoorlijk verpest is. In andere gevallen is het zo, dat de werkgever en werknemer het nog wel een kans willen geven en bijvoorbeeld mediation in willen schakelen. Mediation kan in beide gevallen ingeschakeld worden, dus wanneer de relatie verbroken moet worden of juist wanneer deze gered moet worden. Wanneer je een mediationtraject in gaat, dan is het zo dat je eerst een kennismakingsgesprek krijgt waarin wordt uitgelegd hoe het proces in zijn werk gaat. Principe is het zodat iedereen aan het woord komt en dat de mediator zonder oordeel luistert naar de gesprekken en hier structuur in probeert aan te brengen. Op basis van de gemaakte afspraken wordt er een rapportage door de mediator opgesteld. Mediation is vaak een alternatief voor een scene in de rechtszaal.

Het verbreken van een liefdesrelatie 

Wanneer er een einde komt aan een liefdesrelatie, dan kunnen de emoties nog hoger oplopen dan in de eerder genoemde relatievorm. Dan is mediation soms heel erg nodig. De vele onzekerheden over bijvoorbeeld de financiële situatie en hoe de partners weer hun eigen pad moeten vinden, kunnen gekanaliseerd worden door de mediator. Het is niet zo dat mediation altijd op een kantoor plaatsvindt, meestal vind het kennismakingsgesprek plaats in de woning van de partners. Een mediator kan dus gewoon bij je thuis komen. Wil je meer weten over mediation en hoe het voor jou een oplossing kan zijn, kijk dan snel op bmiddl.nl. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over de industriële sector? Lees dan onze blogs, zo ben je telkens op de hoogte van de trends. We houden je op de hoogte, houd onze site in de gaten.

Contactgegevens

Via info @ maasdijkmetaal.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden