Maasdijk metaal

Luxueuze horloges stralen uniek

Geplaatst op

Wanneer jij een echte ekster bent en van glinsterende dingen houdt, dan is het zeker een optie om te gaan voor luxueuze sieraden. In onze optiek vallen daar ook de high-end horloges. Er zijn een aantal zeer beroemde merken die luxueuze horloges maken voor mensen die daar het nodige geld voor hebben en ook willen uitgeven. Denk bijvoorbeeld aan merken als Rolex, cartier en Breitling. In deze blog willen we graag een aantal opties met je doornemen. Deze merken gebruiken high-end metalen als platina en goud om de mooiste sieraden voor je te maken. 

Een nieuw horloge kopen van edel metaal

Ga je voor de Engelse kwaliteit van Rolex. Of wil je liever de joie de vivre van Cartier (opgericht in Parijs en later gevestigd in Zwitserland)? Wat high-end merken betreft is er echt wel een lijstje waar je van gaat watertanden. Een tijd geleden is er een horloge verkocht voor 10,5 mln euro. Een aardig bedrag voor een uniek klokje. Het gros van de mensen heeft hier natuurlijk totaal geen geld voor en gaat liever voor de wat minder extreem zeldzame klokken. Toch is een Rolex of Cartier die in grotere getallen gemaakt worden, een zeer luxe en zeldzame investering in je garderobe. Dat komt natuurlijk door het edelmetaal waarvan het gemaakt is. 

Een pre-owned horloge kopen 

Wanneer je geld wilt besparen of juist net iets zeldzame horloge, dat loopt nogal eens uit een, dan is het mogelijk om een pre-owned horloge aan te schaffen. In feite gaat het dan om een tweedehands horloge van high-end metalen als goud en platina, dat helemaal nagekeken is door een specialistische juwelier.

High-end merken behouden hun waarde. Soms stijgt hun waarde omdat er geen nieuwe exemplaren van een bepaald type horloge gemaakt worden. Het is erg leuk om het horloge aan je kleinkinderen te geven als een soort erfstuk. Aan de andere kant kun je natuurlijk zeer lang genieten van het horloge en het zal zeker een bepaalde uitstraling hebben en je kledingstijl positief beïnvloeden. 

Wil je meer interessante blogs lezen, dan is het een goed idee om onze site eens even flink uit te pluizen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Meer weten over de industriële sector? Lees dan onze blogs, zo ben je telkens op de hoogte van de trends. We houden je op de hoogte, houd onze site in de gaten.

Contactgegevens

Via info @ maasdijkmetaal.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden