:: Verspaning ::
Maasdijk Metaaltechnieken BV biedt een breed scala aan verspaningsmogelijkheden. Vakbekwame mensen werken met een goed onderhouden en modern machinepark en zij worden ondersteund door de nieuwste CAD-CAM technieken. Of het nu gaat om draaiwerk, freeswerk of kotterwerk, bij Maasdijk Metaaltechnieken BV is uw product in goede handen.
Werkvoorbereiding
[ Werkvoorbereiding ]
Maasdijk Metaaltechnieken BV beschikt over een hoog geautomatiseerde werkvoorbereiding. Niet alleen worden uw calculaties op onze computers berekend, maar met behulp van Solid Edge V20 worden ook al onze tekeningen op de computer gemaakt. Door toepassing van een Computer Aided Manufacturing Program, kortweg CAM, zijn wij in staat digitaal aangeleverde files direct te vertalen in een bewerkingsprogramma voor onze computergestuurde machines. Programmeer- en tekeningleesfouten zijn hierdoor uitgesloten, wat onze betrouwbaarheid ten goede komt. Hiervoor gebruiken wij Mastercam en Depocam.

[ Depocam ]  [ Mastercam ]  [ Solid Edge V20 ]

Sinds mei 2002 beschikken wij over een ERP programma, genaamd MKG van de Metaal Kennis Groep uit Hengelo. Met behulp van dit programma worden al onze calculaties uitgevoerd, de orders ingevoerd, de bestellingen gedaan, onze planningen bewaakt, en onze financiŽle afhandelingen verricht.
Meetkamer
Maasdijk Metaaltechnieken BV heeft het hele productieproces in eigen hand, inclusief de montage. Alleen een combinatie van kwaliteit, vakmanschap en nauwlettendheid levert een perfect product op. Een waarborg voor onze kwaliteit is onze certificering volgens ISO-9001. Als gevolg hiervan worden al onze meetgereedschappen jaarlijks gecalibreerd, en gecontroleerd. Op verzoek verstrekken wij een meetrapport bij onze producten.