:: Mobiel Kotteren ::

Als er afwijkende passingen zijn aan een machine die u niet kunt of wilt verplaatsen dan is mobiel kotteren de geschikte reparatiemethode! Met behulp van ons mobiele kotterapparaat van het type SIR WS-2 (zie datablad) zijn wij in staat deze passingen bij u ter plaatse in te lassen en na te kotteren op maat. Wij passen deze reparatiemethode vooral toe in industriŽle omgevingen, scheepvaart, spoorwegen, grondverzetmachines en bij bus- en lagerpassingen.

Uw voordelen zijn:

  • zwaar en duur transport van uw machine naar een reparatiewerkplaats is niet nodig, wij komen bij u ter plaatse.
  • Uw machine is korter buiten bedrijf omdat u (bijna) niets hoeft te demonteren.
  • Hierdoor heeft u een minimale stilstand.
  • Het lassen en kotteren wordt in een lijn uitgevoerd, waardoor snel en nauwkeurig gewerkt kan worden en na afloop alle onderdelen weer uitgelijnd zijn.
  • U kunt uw originele onderdelen blijven gebruiken, overmaatse onderdelen zijn niet nodig want alle passingen worden naar de oorspronkelijke maat gebracht.
  • Er kunnen zowel blinde als doorlopende gaten bewerkt worden met een diameter van 50 tot 400 millimeter.

Het mobiel kotteren kan toegepast worden bij roerkoningen, schroefaskokers, graafbakken en snelwisselsystemen, productiemachines, grijpers, kraanarmen, schaarliften, grondverzetmachines en nog veel meer. Daarnaast zijn wij ook in staat op locatie gaten te boren en te tappen tot een maximale maat van diameter 100 mm, en M30 met behulp van onze kernboormachine Euroboor Eco 100-3D.